AdBlocker Bildirim Sayfası ve Uygulaması

Arlina Design: AdBlocker Bildirim Sayfası ve Uygulaması 18.7.16
AdBlocker Bildirim Sayfası ve Uygulaması

Blog yöneticisi, reklam gelirleri sayesinde blog okuyucularına ve takipçilerine daha iyi hizmet sunabilmek için ve faydalı bilgiler oluşturarak blogunun güncel kalmasını sağlayabilmek amacıyla reklam gelirleri önemli bir kaynaktır.

Şunu da söylemek yerinde olacaktır. Bu yöneticileri para kazamak için, daha doğrusu emeklerinin karşılığını almak için daha fazla reklam gelirlerine ihtiyaç duymaktadır. Tabii ki bu blog ziyaretçilerinin rahatlıkla müdahale edebileceği ve kontrol edebileceği birseçenektir.
Bu yüzden internet kullanıcıları daha rahat web dolaşımı için AdBlocker kullanmaktadır. Reklamları görmemek için blog ziyaretçileri AdBlocker üzerinden reklamları kapatabilirler. Bu onların en doğal hakkıdır ve saygı duymak gerekir.

Blog yöneticileri aşırı reklam gösteriminde bulunmaları sebebiyle AdBlocker ile içerikleri daha rahat okuma imkanı bulunmakta, fakat blogda yayınlanan reklamlar içeriklerin okunmasına engel olmadığı durumlarda veya bloglarda reklam gösrimlerine izin verilmesi blog yöneticilerine fayda sağlar.

Bunun için, ziyaretçilerin içeriklere ulaşmasında reklamların engel olmaması ve AdBlocker uygulamasını blog siteniz için kapatılmasını talep edebilirsiniz yada izin isteyebilirsiniz.

AdBlocker Bildirim Sayfası ve Uygulaması

AdBlocker Kapatma ve Reklam İzinleri

Blog ziyaretçilerinden AdBlocker uygulamasını blog siteniz için kapatılması isteğinde bulunabilirsiniz. Adsense reklamlarının gösterilmesi için AdBlocker kullanıcılarına bir bildirim oluşturmanız gerekir. Öncelikle bir bildirim sayfası oluşturarak ve sizler için oluşturduğumuz aşağıdaki kodları blogunuza ekleyerek bunu uygulayabilirsiniz.

Bir blog ziyaretçisi AdBlocker kullandığında otomatik olarak blog sayfalarında Adsense reklamları gösterilmiyor. Adsense reklamlarının gösterilmediği durumlarda blog sayfanızın en alt kısmında AdBlocker bildirimi görünecektir.

Adsense reklamlarının aktif olarak görülmesini için AdBlock bildirimini kullanabilirsiniz. AdBlock bildirimi uygulaması için aşağıdaki uygulamaları takip edin;

1. Blogger hesabınıza giriş yapın ve eklemek istediğiniz blogun kumanda panelinden Şablon > HTML'i Düzenle tıklayın.

2. CTRL+F yardımıyla </head> kodunu bulun ve aşağıdaki CSS kodunu </head> kodunun bir satır üzerine ekleyin.
<style>
#abp-ads {background: #f31c35;color: #fefefe;padding: 10px 20px;position: fixed;bottom: -150px;left: 0;opacity: 0;font-size: 100%;line-height: 1.5em;transition: all .3s;width: 100%;height: auto;-moz-box-sizing: border-box;-webkit-box-sizing: border-box;box-sizing: border-box;z-index: 100000}
#abp-ads p {margin: 0!important}
#abp-ads a {padding: 0 6px 2px;background: #fff;border-radius: 3px;border: 1px solid transparent}
#abp-ads.show {pointer-events: auto;opacity: 1;bottom: 0}
.kapat-abp-ads {position: absolute;top: 1px;right: 4px;line-height: 1;font-size: 24px;font-weight: 700}
</style>

3. Yine CTRL+F yardımıyla </body> kodunu bulun ve aşağıdaki kodları </body> kodunun bir satır üzerine ekleyin.
<div id='abp-ads'>
<p>Reklam engelleyici uygulamalarını, blog sitemiz için kapatarak çalıştırın lütfen.</p>
<p>Bunu yapmak için; <a href='Ads Reklam Engelleyici Bildirim Listesi Sayfa URL' target='_blank' title='beyaz liste'>Reklam Engelleyici Bildirim Listesi</a> sayfasına giderek yapabilirsiniz.</p>
<p>Teşekkürler!</p>
<div class='kapat-abp-ads' onclick='hideabp()'>&#215;</div>
</div>
<script src='https://cdn.rawgit.com/jquerycods/ads/master/ads.js' type='text/javascript'/>

Yukarıdaki kod içerisinde bulunan Ads Reklam Engelleyici Bildirim Listesi Sayfa URL yerine oluşturmuş olduğunuz Reklam Engelleyici Bildirim Listesi sayfanızın URL'sini ekleyin.

Daha fazla bilgi için yorum sisteminden bize yazabilirsiniz.

Yorum Gönder