SEO için Blogger Resimlerine Etiket Ekleme

Arlina Design: SEO için Blogger Resimlerine Etiket Ekleme 22.8.16
Blogger SEO

Blogger Görüntüleri için SEO Optimizasyonu


Blog yayınlarına eklemiş olduğunuz görüntülere yayınla ilgili anahtar kelimeleri etiket olarak eklemeniz Blogger Görüntüleri SEO Optimizasyonu için iyidir. Blog yazmaya yeni başlayan blogcular blog görüntülerine etiket nasıl eklenir bilmiyor olabilirler. Blogumuzda paylaştığımız Blogger SEO ipuçları hakkında bir çok yazı paylaşarak blogculara yardımcı olduk.

Blogger görüntüleri SEO hakkında daha fazla yardımcı olmak için, bu yazımızı okuyarak blog görüntülerine etiket nasıl eklenir ve SEO için ne kadar önemli olduğu öğrenebilirler.

Blogger Görüntülerine Etiket Ekleme


Bu yazımızda blog görüntülerine etiket nasıl eklenir? Aşağıdaki adımları takip ederek öğrenebilirsiniz;

1- Blogger hesabınızda bulunan blogunuza yeni yayın oluşturduğunuzda yada eski yayınlarınızın görüntülerine etiket eklemek için, yeni bir görüntü yükleyin yada eski görüntüleri düzenleyerek bunu yapabilirsiniz. Aşağıdaki videoda olduğu gibi blog yayınlarınızın üzerine tıkladığınızda görüntü üzerinde çıkan pop-up penceresinde Özellikler sekmesine tıklayın. Aşağıdaki videoda başlık metni ve alternatif metni kutuları içerisine farklı metinler eklenir. Bu kutulara aynı metinleri eklemeyin.


2- Açılan pencerede başlık metni ve alternatif metni bulunan kutulara yayınızla ilgili etiketleri yazın. İlk seçenek başlık metni'ne yayınızın başlığı ile ilgili anlamlı anahtar kelime ekleyin. İkinci seçenek olan alternatif metni'ne kısa ve tek anahtar kelime eklemeye özen gösterin, çünkü bu etiket doğrudan görüntülerin Google üzerinde görüntülenmesi için önemli bir husustur. Görüntülere etiketleri ekledikten sonra Tamam butonuna tıklayın.

3- Tüm blog görüntülerine etiket eklemek için aynı işlemi yapmalısınız. Bu anlatmış olduğumuz görüntü SEO optimizasyonu blogunuzun için çok faydalı olacaktır.

Blogger Görüntü Etiketleri Açıklaması


Blogcular için faydalı olan bu yazımızı arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz. Blogger SEO ipuçları hakkında daha fazla bilgiler almak için yorum sistemimizi kullanabilirsiniz. Blogumuza abone olarak tüm yeni güncellemelerden haberdar olabilirsiniz.

Etiketler: Blogger Görüntülerine Etiket Ekleme, Blogger SEO ipuçları, Blogspot SEO ayarları

Yorum Gönder