Disqus Öneri Kutusunu Kaldırma

Arlina Design: Disqus Öneri Kutusunu Kaldırma 17.2.17
Disqus Öneri Kutusunu Kaldırma

Disqus Öneri Kutusunu Kaldırma - Disqus öneri kutusu blog sitenizdeki yayınlara yapılan yorum ve tepkileri birlikte tüm yorumlar görünmektedir. Bu önerileri kaldırmak için aşağıdaki ipuçlarını takip edin.

Disqus Öneri Kutusunu Nasıl Kaldırılır?


1- İlk olarak Disqus Admin panel bağlatısına tıklayarak oturum açın, ardından Kişisel Siteler (Your Sites) sekmesine tıklayarak düzenlemek istediğiniz blogu seçin.

Disqus Öneri Kutusunu Kaldırma

2- Blogu seçtikten sonra Disqus ayarlarını yapılandırmak için yine üst menüde bulunan Ayarlar (Settings) sekmesine tıklayın. Açılan yapılandırma sayfasında aşağıdaki resimde olduğu gibi Discovery > (Enable recommendations for your site) Siteniz için önerileri etkinleştirin seçeneğini devre dışı bırakın ve (Save) kaydedin.

Disqus Öneri Kutusunu Kaldırma

Disqus yorum panelinde sadece ilgili yayına yapılan yorumlar görünecektir. Basit bir ipucu daha sizlerle paylaştık, bu ipucu blogcular için faydalı olacaktır.
  1. Hocam Merhaba Nasılsınız Serkangundogdu.blogspot.com adresimden yazı sonunda bulunan yorum bölümünde Disqus kaldırmak istiyorum nasıl yapabilirm yardımcı olabilir misiniz şimdiden tşkr eder iyi çalışmalar dilerim.

    YanıtlaSil