Blog İçin Kaliteli İçerik Nasıl Yazılır?

28.2.18
Blog İçin Kaliteli İçerik Oluşturma İpuçları

Herhangi bir blogu başarılı kılmanın en önemli faktörü kaliteli içeriktir. Blogunuzda kaliteli içerik olmadan arama motorlarından yüksek trafik elde edemezsiniz. Aşağıda, blogunuzda kaliteli içerik olşturmak için takip etmeniz gereken kurallar verilmiştir.


Seo hakkında endişelenmeyi bırakın ve kullanıcılarınızın, Google ve diğer arama motorlarının sevebileceği en iyi blog içeriği yazmak için bu dört basit kuralın üzerinde durun.

Blog İçerikleri Oluşturmak İçin 4 İpucu

  • Yayın içeriğinizi asla internette başka kaynaklardan kopyalamayın. Alıntı gibi bazı metinleri kopyalamanız gerektiğinde bile, her zaman içeriğin kaynağına bir bağlantı verin. Az kaliteli otoriteye sahip bazı spamsız sitelere değil, yüksek kaliteli bir kaynak sitesine bağlandığınızdan emin olun.
  • Blog yayınlarınızı yazarken okuyucularınızı her zaman aklınızda tutun. Arama motorları için değil, onu okuyacak olan insanlar için yazı yazın. Ve içeriğinizin okuyucular için yararlı olduğundan emin olun.
  • İçeriğinizi gereksiz anahtar kelimelerle doldurmayın. Anahtar kelime doldurmak, içeriğinizi okumayı zorlaştırır ve arama motorları bu durumda olan içerikleri hiç sevmez.
  • Daima orijinal içerik yazın. Ve makalelerinizin makul bir uzunluğunu korumaya çalışın. Yaklaşık 500 kelime, herhangi bir blog yazısı için yeterli olma eğilimindedir. En az yaklaşık 300 kelimelik bir alt limit oluşturmaya çalışın. Yayın içeriğinize ilgisiz bilgi koymadığınız sürece herhangi bir üst sınır yoktur.

Yorum Gönder