Blogger Mahmure Teması

6.5.18
Ücretsiz Blogger Temaları

Mahmure blog teması, basit kullanıma ve fonksiyonel özelliklere sahip olup, 7 farklı ana sayfa düzenine sahiptir. Otomatik sonsuz kaydırma ve numaralandırma olarak iki farklı sayfa gezinme navigasyonuna sahip. Mahmure teması, ücretli versiyonu sunulmakta ve tüm özellikler sınırsız olarak kullanılmakta ve destek sağlanmaktadır.


Diğer tüm özellikleri aşağıda açıklanmıştır.

Tema Ayarları

Blog şablon editör sayfanızı açmadan süper yönetici panelinden istediğiniz düzenlemeyi anında yapabilirsiniz.

Geliştirilmiş Sayfa Gezinme Navigasyonu

Blog sayfalarınızı ister numaralandırın ister sonsuz otomatik kaydırma özelliği ile zevkinize uygun olarak düzenleyebilirsiniz. Yani hem numaralı hem de sonsuz sayfa yükleme komut dosyalarını destekler. Süper yönetici panelinden sadece birkaç tıklama ile düzenleyebilirsiniz.

Mobil Uyumlu

Tema mobil uyumlu olup tüm tarayıcı, cihaz ve ekran boyutları için özel olarak optimize edilmiştir.

Sosyal Paylaşım Widget'ı

Mahmure teması, sosyal paylaşım widget'ı içeriği sosyal medyada paylaşmak için optimize edilmiş olup JavaScript ile desteklenmektedir.

Widget'lar

Blog sitenizi, sitenize uyacak şekilde ayarlayabileceğiniz özellikli yayınlar ve kullanıcı profili widget'ları ile yeni bir görünüme sahip olacaksınız.

7 Farklı Yayın Görünümüne Sahip

Sitenizi oluşturmak için çeşitli yayın düzenleri arasından seçim yapın: ana sayfa ve sayfalar.
ÖzelliklerKullanılabilirlik
SEO UyumluEvet
Dinamik Başlık EtiketleriVar
Menü NavigasyonuVar
Tarayıcı Uyumlu (IE8 +, Mozilla, Chrome, Safari)Evet
Özel 404 Hata SayfasıVar
Süper Yönetici PaneliVar
Numaralandırılmış Sayfa Gezinme NavigasyonuVar
Otomatik Sonsuz Yayın Yükleme NavigasyonuVar
Slider [Tam Ekran ve Sayfa Uyumlu]Var
7 Farklı Yayın StiliVar
Açılır Menü Widget'ıVar
Gelişmiş Arama Motoru OptimizasyonuEvet
Tek ve İki Sütun ÖzelliğiEvet
Sabit GenişEvet
Schema.orgVar
Yüksek CTREvet
BreadcrumbsVar
İlgili Yayınlar Widget'ıVar
Arama KutusuVar
E-posta ile Takip Widget'ıVar
Temayı blog sitenize yükledikten sonra tema kurulumunu ve tüm özelliklerinin çalışmasını sağlamak için aşağıdaki kurulum klavuzundan faydalanabilirsiniz.

Gezinme Menüsü

Gezinme menüsünü blogunuza uygun olacak şekilde düzenlemek için, blogunuzun kumanda panelinde Yerleşim sayfasını açın. Gezinme menüsü widget'ı düzenle seçeneğine tıklayın ve aşağıdaki adımları uygulayın.

Yeni Site Adı: Bu alana bağlantı adını ekleyin.

Yeni Site URL'si: Bu alana bağlantınızın URL'sini ekleyin ve Bağlantı Ekle butonuna tıklayarak bağlatıyı ekleyebilirsiniz.

Gezinme menüsüne eklemiş olduğunuz bağlantılara (etiketlere) alt kategori veya alt bağlantılar eklemek için, "Yeni Site Adı" alanına eklemiş olduğunuz bağlantı adının başına alt çizgi ("_Blogger Temaları") ekleyin. Eğer, alt kategori veya alt bağlantılara da alt bağlantılar eklemek istiyorsanız, bağlantı adının başına iki alt çizgi ("__Blogger Temaları") ekleyin. Bağlantılarınızı ekledikten sonra widget'ı kaydedin.

Sosyal Medya Simgeleri

Sosyal medya hesaplarınızda bulunan sayfalarınızın bağlantısınızı eklemek için sosyal medya butonları widgat'ı düzenle seçeneğine tıklayın.

Yeni Site Adı: Bu alana sosyal medya sitesinin adını ekleyin.

Yeni Site URL'si: Bu alana sosyal medya hesanızda bulunan sayfanızın bağlantı URL'sini ekleyin ve Bağlantı Ekle butonuna tıklayarak bağlatıyı ekleyebilirsiniz.

Sosyal medya butonlarına eklemiş olduğunuz sayfaların simgesi otomatik olarak eklenecektir.

Desteklenen sosyal medya simgeleri: facebook, twitter, youtube, googleplus, whatsapp, instagram, rss, dribbble, pinterest, foursquare, snapchat, tumblr, reddit, skype, vimeo, linkedin, codepen, windows

Slider Widget

Slider widget'ında görüntülenmesini istediğiniz blog içerikleri eklemek için slider etiket widget'ının düzenle seçeneğine tıklayın. Görüntülenmesini istediğiniz yayınların etiketini ekleyin. Etiketler için kullanılan harfler büyük / küçük harflere duyarlıdır, ancak etiketlerinizi blog etiketlerinize eklediğiniz gibi eklemelisiniz. Etiketi ekledikten sonra widget'ı kaydedin.

Mahmure teması iki farklı slider özelliği sunmakta, tam ekran ve sayfa boyutlarına uyumlu olacak şekilde.

Slider türü widget'ının düzenle seçeneğin tıklayın. Widget içerisine "1" değerini eklediğinizde slider tam sayfa olur, "2" değerini eklediğinizde sayfa düzenine uygun boyutta otomatik olarak ayarlanır.

Yayın Düzeni

Blog sayfalarınızda yayınlarınızın 7 farklı düzende gösterebilirsiniz. Yayın düzeni widget'ının düzenle seçeneğine tıklayın ve widget içerisine yayınların görüntülenmesini istediğiniz düzen türü öğesini widget içerisine ekleyin.

Düzen türü öğeleri: "grid-layout", "list-layout", "list-layout-sidebar", "card-layout", "wide-card-layout", "big-card-layout", "simple-layout"

Sayfa Navigasyon Türü

Mahmure teması, hem numaralı sayfa navigasyonu hem de sonsuz otomatik açılır sayfa navigasyonunu destekler. Kullanmak istediğiniz navigasyonu ayarlamak için, sayfa navigasyon türü widget'ının düzenle seçeneğine tıklayın. Widget içerisine kullanmak istediğiniz navigasyon öğe değerini ekleyin ve kaydedin.

Sayfa navigasyon öğeleri: "regular" öğesi blog sayfalarınızı numaralandırılmasını, "infinite" blog sayfalarınızı sonsuz otomatik olarak açılmasını destekler.

Aşağıdaki butonlara tıklayarak temayı canlı görüntüleyebilirsiniz. Ücretli versiyonu 50 TL'dir. Satın almak için iletişim sayfasından bize ulaşabilirsiniz.

Ön İzleme
Satın al

Mahmure teması, özellikle moda blogcularının kullanmış olduğu temalardan daha fazla özellik sunmakta. Sade ve basit kullanımı ile ziyaretçileriniz için de oldukça kolaylık sağlamakta. Tema ile ilgili daha fazla bilgi almak için yorum formunu kullanabilirsiniz. Satın almak istiyorsanız iletişim sayfasından bize ulaşabilirsiniz.
  1. Diğer yayın düzenlerinin önizlemesi var mi ?

    YanıtlaSil
  2. diğer yayın düzenlerini nasıl görebiliriz ?

    YanıtlaSil
  3. 'Blog yazılarınızı 7 farklı düzende gösterebilirsiniz' , buradaki bahsettiğiniz düzenleri soruyorum

    YanıtlaSil