Blogger Nedir?

25.7.18
Blogger Nedir?

Blogger adı üzerinde bir blog yayınlama sistemidir. Yani blog sahibi olmak isteyenlere bu imkanı sunan bir servistir. Blogger'ı çekici kılan özelliklerinin başında Google'a ait olması gelir. Google piyasada güven ve itibar sahibi olunca ve Blogger sistemi oldukça kolay kullanılan bir servis olunca tabii seviliyor.

Blogger Ne Amaçla Kullanılıyor?

Blogger genellikle çok ciddi olmayan blog projeleri,kişisel görüş günlükleri için kullanılır. Blogger kullanarak başarı elde etmek mümkündür, .com uzantılı sitelerden bir farkı yoktur. Her site için gereken neyse Blogger için de odur.

Blogger Nasıl Kullanılır? Tasarımları Nereden Bulunur?

Blogger.com adresinden blog açabilirsiniz. Bunun için bir Gmail hesabınız olmalıdır çünkü Google servisleri bildiğiniz gibi Gmail ile çalışır. Tasarım konusunda bir sorun yok, binlerce ücretsiz tasarım bulabilirsiniz. Aynı zamanda bizim bloğumuz sizlere özel Blogger içerikleri üretiyor zaten. Üst menüden gezebilirsiniz.

Blogger'in Avantajları Ne?

Hosting derdi yok. Hosting Google altyapısı tarafından sağlanmakta ve hal böyle olunca aylık ücret ödemiyorsunuz,tamamen ücretsiz. Blogger ile oluşturduğunuz bloğunuzu istediğiniz zaman .com'lu bir domaine yönlendirip .com uzantılı olarak kullanabiliyorsunuz. Eğer daha ciddi işler yapacağım diyorsanız WordPress sistemini araştırmalısınız.

Yorum Gönder