Blogger Tema Koleksiyonu Birinci Serisi

24.9.18
Blogger Tema Koleksiyonu Birinci Serisi

Merhaba arkadaşlar, bu yazımızda Blogger Tema Koleksiyonunun birinci serisini sizlerle paylaşıyorum. Tema koleksiyonu içerisinde tümü ücretli olmak üzere 25 adet Blogger teması yer almaktadır. Ancak, bu ücretli Blogger temalarını, blog sitemizi sürekli takip eden ve abone olan ziyaretçilerimize hediye etmek için hazırladım.


Koleksiyon içerisinde bulunan temaların toplam değeri yaklaşık 2500 TL değerinde, blog takipçilerimiz daha değerli ve onlara hizmet vermek blog sitemizin zaten asıl görevi. Tema koleksiyonumuz 4 seriden oluşmakta ve aynı şekilde WordPress siteleri için de WordPress Tema Koleksiyonu oluşturuyorum.
Tema koleksiyonunda bulunan tema dosyalarını indirmek veya sahip olmak için, öncelikle blog sitemize abone olmalısınız ve yorum formunu kullanarak tema dosyasını talep etmelisiniz. Talepte bulunan blog takipçilerimize tema dosyaları belirtmiş oldukları mail adresine gönderilecektir.
Blogger tema paylaşımımız bu seriler ile sınırlı değil, daha bir çok blog temasını yine takipçilerimiz için özel olarak paylaşmaya devam edeceğim. Bayan blogcu arkadaşlar için de bir birinden kaliteli ve 1500 TL değerindeki moda ve kozmetik bloglarına değer katacak Blogger temalarını paylaşacağım.

Blogger Tema Koleksiyonu Birinci Serisi


Birbirinden farklı özelliklere ve tasarıma sahip Blogger temalarının kısa açıklamaları aşağıda paylaştım. Koleksiyonda bulunan temaların hesi orjinal Blogger temasıdır.
TEMALAR
AeroMag Blogger Teması: Modern görünümlü tasarımı ile bir çok özelliğe sahip duyarlı bir teması.
Sevita Blogger Teması: Teknoloji ve magazin blogcularının en çok tercih ettiği blog temalarından biri.
Maxxiz Blogger Teması: Çekici bir renk kombinasynu ve etkileyici profesyonel birçok özelliğe sahip bir blog teması.
Active Mag Blogger Teması: Duyarlı tasarımı ve görünümü ile gazete, dergi ve haber blogcuları için ideal bir blog teması.
Adamz Blogger Teması: Magazin blogcuları için mükemmel bir tasarıma sahip duyarlı blog teması.
Agista Blogger Teması: Haber ve kişisel blog siteleri için tasarlanmış bir blog teması.
Apriezt Blogger Teması: Bir çok özelliğe sahip kullanış ve duyarlı bir blog teması.
Avoid Blogger Teması: Her türlü web tarayıcısı ve telefon, tablet ve bilgisayar gibi tüm elektronik cihazlar ile uyumlu bir blog teması.
Axact Blogger Teması: Dergi, haber, spor, teknoloji ve oyun gibi çok amaçlı blog siteleri için tasarlanmış bir blog teması. Modern, duyarlı ve SEO uyumlu esnek bir tarz ile tasarlanmış Blogger temasıdır.
BMAG Blogger Teması: Magazin blogcuları için tasarlanmış tüm cihazlar ile uyumlu özelleştirilebilir bir blog teması.
Deco Mag Blogger Teması: Magazin blogcuları için düz renkler ile tasarlanmış modern bir blog teması.
Flat Mag Blogger Teması: Magazin ve kişisel blog temaları için tasarlanmış sade bir blog teması.
Geek Press Blogger Teması: Haber ve magazin blog siteleri için tasarlanmış duyarlı bir blog teması. Herhangi kod eklemeden kolayca düzenlenen kısa magazin haberleri için en ideal blog temalarından biri.
Genova Blogger Teması: Müthiş yönetici paneli ile bir çok benzersiz widget özellikleri sayesinde istediğiniz gibi özelleştirebileceğiniz bir blog teması.
Gonzo Blogger Teması: HTML5 ve CSS3 teknikleriyle kodlanmış SEO uyumlu bir blog teması.
MovieKhor Blogger Teması: Film, dizi ve video blogcuları için tasarlanmış bir blog teması.
NanoMag Blogger Teması: Magazin ve haber blog siteleri için özel olarak tasarlanmış duyarlı blog teması.
Newsly Blogger Teması: Haber, magazin ve kişisel blog siteleri için tasarlanmış düz bir stile sahip duyarlı blog teması.
Ovation Blogger Teması: Magazin, haber ve gazete blog siteleri için en verimli blog teması. Kategorilere ayrılmış etiket widget'ı ve basit düzen değiştirme özelliği ile blogcuların ihtiyaçları karşılayan fonksiyonel bir blog teması.
Rifqiy Blogger Teması: Çekici bir renk kombinasyonu ve etkileyici profesyoneller birçok özelliğe sahip blog teması.
Seo Boost Blogger Teması: Her türlü gazete, dergi, portal ve kişisel blog sitesi için özel olarak tasarlanmış bir blog teması.
Sevida Blogger Teması: Olabildiğince esnek ve kendine özgü widget özellikleri ile blogculara farklı hazmetler sunun bir blog teması.
SNews Blogger Teması: Magazin, haber ve gazete blog siteleri için en etkili blog teması. Magazin blog sitelerinin ihtiyacı olan birçok özelliğede sahip.
Syahira Blogger Teması: Duyarlı bir düzene sahip ve diğer blog temaları ile aynı özelliklere sahip, ancak görünüm olarak farklı bir tema kullanmak isteyen blogcular için önerilen bir blog teması.
Techy Blogger Teması: Haber, yazı ve kısa bilgileri takipçileri ile paylaşmak için tema arayan blogculara özel olarak tasarlanmıştır.
Blogger tema koleksiyonu paylaşımlarımız sadece bu seri için 100 adet tema ile sınırlıdır. Birbirinden değerli farklı tarzda Blogger temalarını yine bu şekilde tema koleksiyonu olarak paylaşmaya devam edeceğim. Paylaşmış olduğumuz tema koleksiyonları dışında ücretli olarak paylaşacağımız mobil uygulamalı ve bu zamana kadar paylaşılmış olan Blogger temalarından farklı ve yepyeni Blogger tema tasarımlarını da blog sitemizde paylaşacağım. Çok yakın zamanda blog sitemizde ve blog sitemize bağlı olan blog sitelerinde, blogculara daha iyi hizmet sunmak için yenilenme çalışmalarımız var. Tüm blog kullanıcıları için Adsense dışında para kazandırma çalışmalarımızda var, gelişmeleri blog sitemizden duyuracağım.
  1. çok güzel bir paket lütfen bana gönderirmisiniz?
    ufukbslnt9@gmail.com

    YanıtlaSil
  2. Güzel Paylaşım. Tema setini bana da gönderebilir misiniz.
    galipxtekin@gmail.com

    YanıtlaSil
  3. Merhaba abone oldum.
    Bana da gönderirseniz çok memnun olurum.
    melissaninmaili@gmail.com

    Ayrıca elinize ve emeğinize sağlık...

    YanıtlaSil
  4. istanbul292929@gmail.com Temaları Yollarmıssınız

    YanıtlaSil
  5. Hâlen aktifseniz, gönderirseniz sevinirim:
    cengizturkyilmaz1453@gmail.com

    YanıtlaSil
  6. Belirtilen tüm mail adreslerine tema dosyaları gönderilmiştir. Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  7. Hâlen aktifseniz, gönderirseniz sevinirim:
    boyaciygt1854@gmail.com

    YanıtlaSil