Video Blogger Teması

22.5.19
Video Blogger Teması

Video Blogger Teması - Video tabanlı web siteleri için en iyi Blogger temasıdır. SEO uyumlu ve temiz kodlanmış olan Video teması ile her türlü video web sitesi oluşturabilirsiniz. Oyun, film, haber, eğlence ve bilim ile ilgili video paylaşımlarınız için benzersiz özelliklere sahip. Ayrıca video ve film web siteleri için mükemmel tasarlanmış ve iyi optimize edilmiş bir blogspot temasıdır.

Tamamen işlevsel bir video blogu oluşturmak için ihtiyaç duyduğunuz birçok özelliğe sahiptir. Blogunuzda videoları daha profesyonel olarak yayınlamanıza yardımcı olacak çeşitli widget'larla donatılmıştır.

Video Blogger Teması Özellikleri

Tema özelliklerini daha detaylı incelemek için test sayfalarını kontrol edebilirsiniz.

ÖzelliklerKullanılabilirlik
Mobil Ekran GörüntüleriTestKontrol et
Yapısal Veri Test AracıTestKontrol et
Özel 404 Hata SayfasıTestKontrol et
Hız TestiTestKontrol et
IE9, IE10, IE11, Firefox, Safari, Opera, Chrome, EdgeUyumlu
Arama Motoru Optimizasyonu (SEO)Evet
Benzer Yayınlar Widget'ıVar
Son Yayınlar Widget'ıVar
Etiket Duyarlı Özel WidgetVar
Özel Widget TasarımlarıVar
Hazır Reklam Widget'ıVar
Çoklu Açılır Menü ÖzelliğiVar
HTML5 ve CSS3Tasarım
SEO UyumluEvet
Whatsapp PaylaşımıVar
Sosyal Paylaşım ButonlarıVar

Video Blogger temasının hem ücretsiz ve hem de ücretli versiyonu bulunmakta. Ücretsiz versiyonunu aşağıdaki indirme butonuna tıklayarak indirebilirsiniz. Ücretli versiyonu için iletişim sayfasında bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ücretli versiyonu 30 TL'dir.

Ön İzleme
İndir

Pek çok ücretsiz blog teması sunuyoruz, ancak blogunuz için benzersiz bir tema istiyorsanız, blogunuz için benzersiz bir tasarım oluşturalım. Bize sadece gereksinimlerinizi söyleyin, hayalinizdeki tasarımı gerçeğe dönüştürelim. Detaylar için iletişim sayfasından bize ulaşabilirsiniz.

Yorum Gönder