Blogger İletişim Formu Widget'ı Neden Çalışmıyor?

21.1.20
Blogger İletişim Formu Widget'ı Neden Çalışmıyor?

Blogger İletişim Formu Widget'ı Neden Çalışmıyor? - Takipçilerimizin bir çoğu Blogger'ın iletişim formu widget'ının çalışmadığını bize bildiriyor ve Blogger'ın milyonlarca kullanıcısı şuan bu sorunu yaşıyor. Aynı sorun sizin blog sitenizde de olabilir. Lütfen yazımızı sonuna kadar okuyun.

İletişim formu ile ileti gönderiliyor ancak yönetici e-posta kutusuna düşen bir ileti maalesef yok. Spam ve tüm kategorileri kontrol edildiğinde e-posta iletisi yok. Birden fazla çözüm yolu denendi ama sorun giderilmedi.

Bu sorunu ortadan kaldırmak için, bir çok blogcu sorunun kaynağının temadan kaynaklandığını düşünerek Blogger'ın varsayılan temalarını yüklediler. Ancak bu da sorunu çözmedi ve iletişim formu hala çalışmıyor.

Peki, ne yapılmalı?

  1. Blogger profilinize gidin ve Gmail adresinizin oturum açtığınız Google hesabıyla aynı olduğundan emin olun. Sayfanın kaydetmenize izin vermesi için profil sayfanızdaki diğer bölümleri düzenleyin.
  2. Profili Kaydet'i tıklayın.
  3. Web tarayıcıyı geçmişini temizleyin.
  4. Blogger yönetici sayfasına gidin ve Yerleşim sekmesine tıklayın. İletişim Formu gadget'ı Düzenle'ye tıklayın.
  5. Hiç bir değişiklik yapmadan widget'ı kaydetmek için Kaydet'i tıklayın.

Çözüm üretmek için başvurduğunuz tüm yollarda başarısız oldunuz. Bu sizin blog sitenizden kaynaklanan bir sorun değil.

İletişim formunun test edildiğinde ...blogspot.com blogları için e-posta göndermediği, ancak özel alan adı olan bloglarda herhangi bir sorun yaşanmadığı tespit edilmiştir.

Blogger Gösterge Tablosu Duyarlı Hale Geliyor

Blogger Ekibi şu anda bu sorunların farkında ve henüz yeni güncelleme gelmedi. Bu konuda biraz sabırlı olunması gerekir.

  1. Teşekkürler, harikasınız.

    YanıtlaSil
  2. Google form kurularak bu sorun çözülebilir.

    YanıtlaSil
  3. sorun hala devam ediyor ve farkın da olan ekip hala sorunları çözememiş demekki. 2 adet blog sayfam var. birin de iletişim çok güzel çalışıyor, diğerinde hiç bir şekilde çalışmıyor.

    YanıtlaSil