Mini Blogger Slider Teması

Arlina Design: Mini Blogger Slider Teması 11.12.16
Blogger Temaları

Mini Blogger Teması, Blogger temalarının bir birine ne kadar benzer yanları olursa olsun, mutlaka farklılıkları vardır. Mini Blogger temasının da bu farklılıkları kendini özgü tasarımıyla sade ve şık görünümü ile tam bir SEO dostudur.

Temanın özellikleri basit ve kullanışlı olup bir çok özelliği içerisinde barındırmaktadır. Header menü bölümü etiket bazlı olup, kaç yayın olduğunu gösteren sayaçlar ile hem daha şık görünmesini hem de blogun sahip olduğu içerik sayısı hakkında bilgi vermektedir. Header altında blogunuzun URL'si ile çalışan otomatik blog slider ile yayınlarınız ön plana çıkmaktadır.

Blog resimlerine efekt ekleyerek biraz hareketlilik kazandırdık, sebebi ise fazla abartıya kaçmadan blog ziyaretçilerinin blogun tasarımını da bağanmalari ve kullanıcı deneyimini hızlandırmak için basit işlemler uygulanmıştır.

Blog resimlerinin canlı ve daha net görünmesi için görüntü kalitesi optimizasyon yapılmıştır. Yani resimleriniz mobil ve tablet gibi cihazlarda da aynı kalitede görünmektedir.

Mini Blogger Tema Özellikleri


ÖZELLİKLERİKULLANILABİLİRKİK
Mobil Uyumluluk TestiVar Kontrol
Google Yapısal Veri Test AracıVarKontrol
SEO DostuVar
Dinamik BaşlıklarVar
Adsense UyumluVar
Schema.orgVar
Yüksek CTRVar
Mini Blogger TemasıVar
2 SütunVar
Otomatik DevamıVar
Duyarlı Reklam AlanıVar
BreadcrumbsVar
Oto. SliderVar
Rastgele İçerik Widget'iVar
Arama KutusuVar
Özel Sosyal Paylaşım ButonlarıVar
Duyarlı NavigasyonVar
Başa Dön ButonuVar
Kısa KodlamaVar
Sınırsız Sayfa NumaralandırmaVar
Son Yayınlar Widget'iVar
SEO olarak tamamen Google logaritmalarına uygun kodlama ve eklentiler ile blog inanılmaz hızlı indexlenme tekniklerine sahiptir. Bunun yanında reklam alanlarını daha fazla tıklama oranına sahip bölümler oluşturularak, aslında bir çok temada aynı olan adsense reklam bölümleri oluşturulmuştur.

Tüm özelliklerini ve tasarımını görüntülemek için, aşağıdaki önizleme butonuna tıklayın.



Mini Blogger temasını satın almak için satın al butonuna tıklayarak iletişim sayfasından bize yazabilirsiniz.

Yorum Gönder